Els quatre equips de l'AE Vòlei Manresa perden en els seus compromisos

El primer equip femení va oposar resistència al CV Prat però van acabar caient per 3-2

Els quatre equips sènior del Vòlei Manresa han perdut
Els quatre equips sènior del Vòlei Manresa han perdut | AEVM
Redacció
14 de novembre del 2022
Actualitzat a les 21:33h
Els equips sèniors de l'AE Vòlei Manresa han tingut una jornada dura aquest cap de setmana amb quatre derrotes, els dos equips masculins a casa i els femenins a domicili.

El primer equip masculí va jugar contra CV Sant Martí, on després de guanyar el primer set, es va anar quedant sense gas i va caure per 1 a 3. El masculí B, va patir el mateix resultat, però amb un guió diferent, ja que després de perdre els dos primers sets contra un molt bon Terrassa, va treure més ganes que joc i es van endur el tercer set, amb una bona dinàmica que va seguir fins al final del quart set, que els egarencs van solventar per acabar emportant-se el partit.

El primer equip femení va patir de valent contra un Prat que va mostrar molt bon joc. Les noies de Manresa van comptar amb reforços de la base femenina que van debutar en la categoria. El ritme irregular del Manresa va passar factura, i el partit es fa allargar fins un cinquè set que es van endur les jugadores del Prat. El femení B va seguir un patró idèntic al dels seus companys del masculí B, però en un desplaçament a Lleida per competir contra Cecell, amb qui van caure 3-1.

El Vòlei Sant Fruitós va perdre 3-0 a la pista del Llars Mundet.

- Resultats i classificació primera nacional masculina
- Resultats i classificació primera catalana femenina
- Resultats i classificació segona catalana masculina
- Resultats i classificació quarta catalana femenina