La llar d'infants l'Espurna celebrarà el seu 40è aniversari amb una festa oberta a la plaça Catalunya

Tindrà lloc aquest dissabte, 19 de novembre, d'onze del matí a una del migdia

La festa dels 40 anys de l'Espurna se celebrarà aquest dissabte al matí
La festa dels 40 anys de l'Espurna se celebrarà aquest dissabte al matí | L'Espurna
NacióManresa
17 de novembre del 2022
Actualitzat a les 21:27h
El 17 de novembre de l'any 1982 s'inaugurava, al número 1-2 de la plaça Catalunya de Manresa, la llar d'infants l'Espurna, la segona escola pública per a infants de 0 a 3 anys que la Direcció General de Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya va crear a la capital del Bages. Amb motiu d'aquesta efemèride, l'equip docent i directiu del centre -juntament amb l'Associació de Familiars dels Alumnes (AFA)-, han organitzat, per aquest dissabte 19 de novembre, una matinal lúdica i festiva oberta a tota la ciutadania. Tindrà lloc a just davant de l'escenari de ciment que presideix la plaça Catalunya. I és que en el transcurs de la celebració s'oferiran dos espectacles pensats per a públic familiar.

El primer, que engegarà a les 11:15, anirà a càrrec del Mag Ian, que farà les delícies dels amants de l'humor i la màgia. El segon començarà a les 12:00 i estarà protagonitzat per Ausiàs i Agnès, un duet de versions a guitarra i veu de cançons d'ara i de sempre. 

Durant la festa -que és previst que finalitzi a les 13:00- l'AFA de l'Espurna oferirà servei de barra amb menjar i begudes per recaptar diners per poder costejar les activitats que durant el curs ofereixen a les famílies.