L'exposició «Controles?» de la Diputació arriba a Sant Vicenç de Castellet

Amb la finalitat de treballar els factors de protecció per prevenir el consum de drogues i promoure bons hàbits i actituds responsables i saludables

Format virtual de l'exposició «Controles?»
Format virtual de l'exposició «Controles?» | DiBa
Redacció
14 de novembre del 2022
Actualitzat a les 11:15h
L'exposició itinerant de la Diputació de Barcelona Controles? es pot visitar presencialment i virtualment des del passat divendres i fins al 7 de desembre a la Biblioteca Salvador Vives Casajuana (c/ de Creixell, 6) de Sant Vicenç de Castellet.

Adolescents, joves, famílies i professionals dels Serveis Socials de Sant Vicenç de Castellet podran realitzar visites presencials i virtuals a aquesta exposició, amb el suport de tècnics professionals i d'eines informàtiques que els facilitaran metodologies participatives amb l'objectiu principal de rebre informació sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum.

Controles? és una exposició que ofereix la Diputació de Barcelona als municipis, amb la finalitat de facilitar informació, sensibilitzar a la població i evitar o retardar l'edat d'inici del consum de drogues, així com treballar els factors de protecció per prevenir el consum i promoure bons hàbits i actituds responsables i saludables. La mostra també fomenta el bon ús de les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC), especialment entre el jovent, un repte clau en el context que estem vivint.

Mitjançant la interacció i les noves tecnologies, adolescents, joves i famílies podran visitar tres espais diferenciats, els quals proposen una reflexió crítica i constructiva entorn alguns dels elements relacionats amb les drogues. De forma complementària s'ofereixen també als instituts, centres escolars o professionals dels Serveis Socials, visites guiades dinamitzades, que permetran treballar aquesta realitat de forma més completa i a fons.