Northern Cellos i alumnes de violoncel de l'Escola de Música de Sant Joan omplen Cal Gallifa

El quartet ha impartit una masterclass a l'Aula de VIoloncel del centre i després han tocat plegats en concert

The greatest Showman
The greatest Showman | EMMSJV
Redacció
13 de novembre del 2022
Actualitzat a les 22:12h
El quartet de violoncels elèctrics amb bateria Northern Cellos i alumnes de l'Aula de Violoncel de l'Escola Municipal de Música de Sant Joan de Vilatorrada han aplegat més de 300 persones de públic aquest dissabte al primer Concert de Tardor de la temporada que s'ha celebrat a l'Auditori de Cal Gallifa.

Els joves violoncel·listes de l'escola iniciaven el concert en solitari amb un tema de The greatest Showman, A million dreams, i després compartien escenari amb Northern Cellos interpretant el tema d'El Fantasma de l’òpera, All of me i Perfect i un Medley de Hard Rock

Temes de Queen, Guns'N'Roses, AC/DC o Nirvana han fet alçar de la cadira als assistents i han omplert Cal Gallifa de música rock amb els violoncels elèctrics dels músics de l'Empordà. Els aplaudiments han fet que Northern Cellos hagin fet un bis dedicant un Medley al Rock Català. 

Abans del concert, el grup de l'Empordà havia impartit una masterclass als alumnes de l'Aula de Violoncel de l'Escola de Música de Sant Joan de Vilatorrada.