La Pirinaica acaba golejada en un dels camps més difícils de la categoria (6-1)

Els de la Mion han arribat a empatar, 1 a 1, però la UE Rubí s'ha mostrat intractable sobre el terreny de joc

La Pirinaica ha lluit la samarreta suplent a Rubí
La Pirinaica ha lluit la samarreta suplent a Rubí | FC Pirinaica
13 de novembre del 2022
Actualitzat a les 16:06h
La Pirinaica arribava aquest diumenge al camp de la UE Rubí on l'equip local sumava els partits per victòries, i així ha continuat essent després del matx. En un partit en què els de la Mion han arribat a empatar, 1 a 1, gràcies a un gol de Matt, els del Vallès s'han mostrat intractables i han acabat golejant als manresans 6-1.

De seguida s'ha vist que el partit seria molt complicat. En la primera jugada del partit, quan encara no s'havia disputat el primer minut del partit, la UE Rubí ja s'avançava en el marcador amb gol de Marruecos. La Pirinaica ha aguantat l'embranzida i al minut 30 aconseguia el que semblava més difícil. En una jugada a pilota parada, Matt empatava per als visitants.

Els del Vallès, però, no han deixat marge per a que la il·lusió manresana durés gaire. Als minuts 36 i 43, en dos contraatacs, situaven el 3-1 en el marcador amb gols de Muñoz i Álvaro. Amb aquest resultat s'arribaria al descans.

Tornant dels vestidors, si encara quedava alguna esperança entre els visitants, un penal amb expulsió de Baptiste que transformaria Muñoz, l'esvaïa completament. A partir d'aquí, i amb un home menys sobre el terreny de joc, la Pirinaica ha encaixat dos gols més, als minuts 65 i 77, obra de Polo i Recort, que deixaven el marcador en el 6-1 definitiu.

Amb aquesta derrota, la Pirinaica baixa fins a la novena posició de Primera Catalana, encara amb alguns partits de la jornada pendents de jugar. A la propera jornada rebrà a la Mion la UD San Mauro.