Partit pèssim del Covisa Manresa contra el Ripollet (3-4)

Els del Bages no saben imposar-se a un equip que fins al moment només havia guanyat un matx a la lliga

El Covisa Manresa no ha ofert una bona rèplica a l'afició que omplert la grada del Pujolet | MFS
13 de novembre del 2022
Actualitzat a les 18:04h
El Covisa Manresa ha completat un partit nefast davant el Ripollet, un rival que només havia guanyat un partit abans de la visita a la capital del Bages i que s'ha imposat al Pujolet amb certa solvència (3-4). La falta d'intensitat dels manresans, ja al primer temps, ha propiciat males vibracions. El Ripollet no ha vingut a desgastar-se amb una defensa a mitja pista. Només començar ha encetat el marcador amb un Luís Garcia que ha guanyat una acció a Lavado. Asis, de falta, ha establert l'empat a poc del descans després d'uns primers vint minuts de baix nivell.

El Covisa Manresa hauria d'haver sortit del vestidor a menjar- se el rival i no ho ha fet. Els visitants s'han sentit còmodes en gran part del matx sense disposar de massa rotacions per les baixes que tenien per lesió

Es podia preveure una reacció local a la represa, pero no ha estat així. Quan semblava que podia haver-hi un cert canvi en la rutina dels locals, Del Barco ha guanyat una acció a Manu i ha tornat a avançar els visitants. Si no n'hi havia prou amb les males sensacions i el marcador en contra, Lavado ha estat expulsat per doble targeta groga, i amb la superioritat els visitants han fet el tercer.

Amb el partit molt en contra, els del Pujolet han tancat per una estona el rival a la seva defensa. Asis ha donat vida amb un segon gol dels de casa, però tres minuts després, una gran acció atacant en contracop del Ripollet ha tancat el partit amb el quart gol. Sense temps, Santa ha fet el tercer davant d'una graderia que, amb molt bon aspecte, no ha merescut tenir aquest final.

El Covisa Manresa porta una mala dinàmica i es complica la vida essent hores d'ara a quatre punts del descens.

- Covisa Manresa: Cella, Lavado, Santa, Manu i Iker; Asis, Aaron, Ambros, Terri, Aleix Perez, Lorente i Quim.

- Ripollet: Héctor, Del Barco, Daniel, Luis Garcia i Ponce; Silva, Aviles, Galera, Codina i Unax.

- Àrbitres: Pasamontes i Sotillo

- Gols:: 0-1 Luis Garcia 2, 1-1 Asis 19, 1-2 Del Barco 24, 1-3 Del Barco 35, 2-3 Asis 35, 2-4 Aviles 38, 3-4 Santa 40

- Baixes: Arriero per lesió, Terri per sanció i Gerard per grip a últim moment.