El CB Navàs Viscola assalta la pista del líder Pajarraco CB Santfeliuenc (82-87)

Els bagencs conjuguen una fulgurant arrencada de partit amb intel·ligència per administrar l'avantatge

El CB Navàs ha aconseguit una important victòria a Sant Feliu
El CB Navàs ha aconseguit una important victòria a Sant Feliu | CB Santfeliuenc
12 de novembre del 2022
Actualitzat a les 23:28h
Després de la dura derrota a Tarragona en la darrera jornada, el CB Navàs Viscola s'ha refet, i de quina manera, aquest dissabte a Sant Feliu amb una victòria de caràcter, solvència i intel·ligència a la pista del líder en un matx on sempre ha manat en el marcador. El Pajarraco CB Santfeliuenc perdia el seu primer partit de lliga.

Els bagencs s'han posar de seguida per davant en el marcador amb un primer parcial per emmarcar que ha finalitzat 19-31. Malgrat que el segon quart ha pogut fer témer per la victòria, amb un parcial de 25-15, el CB Navàs han jugat amb intel·ligència tornant de vestidors i ha sabut administrar l'escassa renda que gaudia fins al 82-87 final.

Per part dels navassencs, ha destacat Yuste amb 20 punts, 5 rebots, 6 assistències i 5 pilotes recuperades. Alba, amb 17 punts, Planell, amb 9 punts i 9 rebots, i Montagut, amb 13 punts, han acompanyat Yuste com a jugadors visitants més valorats. Cal destacar també els 20 punts anotats per Sims.

Amb aquesta victòria, el CB Navàs Víscola torna a tenir registre positiu a l'EBA amb 4 victòries i 3 derrotes. La propera jornada, els navassencs rebran el Sese.

- Estadístiques del partit
- Resultats i classificació

Més bàsquet