Una nefasta selecció de tir condemna el Manresa CBF contra l'AB Premià (42-50)

Tres triples de Judith Moya en l'últim quart, quan les manresanes no anotaven, sentencien el partit a favor de les maresmenques

Les jugadores del Manresa CBF no han tingut el seu dia contra l'AE Premià
Les jugadores del Manresa CBF no han tingut el seu dia contra l'AE Premià | Pere Fontanals
12 de novembre del 2022
Actualitzat a les 23:28h
El bateig de la pista poliesportiva del Vell Congost amb el nom d'una de les principals precursores del bàsquet a Manresa, Maria Ciuraneta, com a acte final de la Capitalitat del Bàsquet Femení que ha ostentat la ciutat durant el darrer any, no ha tingut el seu colofó sobre la pista i el Manresa CBF ha perdut contra l'AB Premià el seu primer partit de lliga.

Una nefasta selecció de tir durant tot l'encontre, amb només un 16% d'encert en els llançaments de 2, i les nombroses pilotes perdudes, han condemnat les manresanes en un partit que, malgrat tot, han dominat durant els tres primers quarts. Els avantatges que ha anat registrant, però, no han estat mai superiors als 7 punts, amb diferències sempre molt curtes, i el que era pitjor, molt fràgils.

En un partit en que tots dos equips s'han mostrat molt imprecisos, tot semblava indicar que el primer que millorés el seu encert s'enduria el matx. I així ha sigut. En l'últim quart, i en una de les moltes etapes en què les locals es quedaven sense anotar, la visitant Judith Moya, que fins llavors ho havia errat tot, he encadenat tres triples gairebé consecutius que han distanciat de forma definitiva les maresmenques en el marcador.

En cap moment del partit, ni quan es trobava per davant, el Manresa CBF no ha donat la sensació de solvència per aconseguir la victòria. O, si més no, no per mèrits propis. Com a mostra, a banda del 16% en tirs de 2, els dos quarts en que s'ha quedat en només 6 punts anotats, el segon i el definitiu.

Només Mar Martí ha salvat els mobles locals, amb 16 punts entre triples i tirs lliures, tot i que en tirs de 2 ha fet un 0 de 5, i Paula Barghout, amb 11 punts.

Tot i la derrota, el Manresa CBF es manté a la part alta de la Copa Catalunya, amb només una derrota, igual que el líder Càmping Bianya Roser, tot i que les manresanes tenen un partit menys disputat.

- Estadístiques del partit
- Resultats i classificació

Més bàsquet