El Covisa Manresa rebrà dissabte un FS Ripollet que ocupa la penúltima posició

Els manresans volen refer-se de la derrota patida a Cerdanyola i fer-se forts a casa

El Covisa Manresa rebrà dissabte al Pujolet el FS Ripollet
El Covisa Manresa rebrà dissabte al Pujolet el FS Ripollet | MFS
Redacció
11 de novembre del 2022
Actualitzat a les 11:55h
El Covisa Manresa tornarà a jugar al Pujolet, dissabte a les 6 de la tarda contra el FS Ripollet, després del pèssim arbitratge sofert a Cerdanyola dissabte passat. Ho farà amb noves expectatives i intentant evitar també errors propis que s'acumulen setmana rere setmana.

De no haver-se produït aquestes errades, possiblement el lloc a la classificació actual seria un altre ben diferent. La taula de classificatòria està molt ajustada pel que fa als seus equips punters i d'aquí que amb pocs punts mes, es milloraria considerablement.

El partit d'aquest dissabte amb la visita del Ripollet no permet errors amb un Pujolet on no es poden escapar més punts. A fora costa molt de guanyar-los i el Covisa Manresa s'ha de fer valdre al seu territori de forma convincent i sense cometre errades infantils.

El Ripollet arriba a la capital del Bages en un moment no massa bo. És penúltim a la taula amb 4 punts, amb només una victòria i un empat després de vuit jornades.

Com a visitant va guanyar a Elx i ha perdut a Hospitalet, Calvià i Santa Coloma. Com a local, va empatar amb Mataró i va caure derrotat amb Picassent, Natació i Canet.

Pel que fa Covisa Manresa, jugarà sense el sancionat Terri, i manté la baixa del porter Sergio Arriero. Per tant, entraran a la convocatòria dos juvenils. Hores d'ara, els manresans són vuitens amb 12 punts, a només un punt de Penya Esplugues i Picassent i a tres del quart lloc que ocupa Nueva Elda. Per sobre d'aquest amb 16 punts, a quatre dels bagencs, hi ha l'Hospitalet i el Calvià.

El Covisa Manresa amb la Marató
Durant tota la jornada del dissabte començant al matí, el Pujolet tindrà lloc destinat a Manresa per la Marató, que enguany estarà dedicat a les malalties cardiovascular.

Els afeccionats, socis, abonats i simpatitzants que durant dissabte passin pel pavelló, tindran l'oportunitat de fer la seva aportació econòmica. Cal recordar que al llarg de la jornada hi hauran partits de lliga de les diverses formacions base, destacant el que es jugarà a 1/4 de 9 del vespre de categoria cadet entre el Covisa Manresa i el FC Barcelona, actuals primer i segon classificat a la lliga de la divisió d'honor.

Les persones que cuiden d'aquesta organització faran diversos sortejos en el transcurs el dia. El Covisa Manresa aportarà dues samarretes de joc signades per la totalitat de la plantilla del primer equip.