L'alcalde Eloi Hernàndez repetirà com a candidat per ERC a Fonollosa

A banda de batlle del seu municipi, Hernàndez és actualment president del Consell Comarcal del Bages

Eloi Hernàndez optarà a revalidar l'alcaldia de Fonollosa
Eloi Hernàndez optarà a revalidar l'alcaldia de Fonollosa | ERC
Redacció
10 de novembre del 2022
Actualitzat a les 17:12h
L’assemblea oberta d'ERC a Fonollosa ha votat per unanimitat que l'actual alcalde Eloi Hernàndez torni a encapçalar la candidatura republicana en les eleccions municipals del 2023.

En l'assemblea local, celebrada aquest dimecres i en què hi van assistir una quarantena de persones, Hernàndez destacava la importància de continuar fent créixer "un projecte obert a tothom qui vulgui treballar honestament pels nostres pobles des de l'Ajuntament".

L'actual alcalde de Fonollosa va fer un balanç positiu de la feina feta durant la legislatura i va assegurar que es posa a disposició "per continuar liderant l'Ajuntament els pròxims quatre anys amb la principal tasca de consolidar els projectes de millora dels nostres pobles que estem duent a terme i reforçar el canvi que vam iniciar ara ja fa dos mandats". "Amb tota la il·lusió, força i empenta, el maig del 2023 vull continuar sent alcalde", va sentenciar.

Hernàndez, llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració, és actualment president del Consell Comarcal del Bages. L'any 2011 va presentar-se per primera vegada com a cap de llista a les eleccions municipals. Va ser en la següent legislatura, l'any 2015, quan va sortir escollit alcalde, responsabilitat que va revalidar l'any 2019.