Joan Zapata encapçalarà la llista de Junts per Catalunya per assaltar l'alcaldia de Navarcles

Assegura que les coses "es poden fer millor" que amb l’actual equip de govern i destaca el "desori en la gestió durant aquest mandat"

Joan Zapata, alcaldable de Junts a Navarcles
Joan Zapata, alcaldable de Junts a Navarcles | Junts
Redacció
07 de novembre del 2022
Actualitzat el 08 de novembre a les 12:15h
Joan Zapata serà el candidat a l'alcaldia de Navarcles per Junts per Catalunya a les eleccions municipals que se celebraran el maig de 2023. El candidat es va presentar el passat dissabte a l'Auditori Agustí Soler i Mas davant de veïns del municipi, membres de l'equip local de Junts i els representats del partit a la comarca David Saldoni i Toni Massegú.

Joan Zapata és l’actual conseller comarcal de Medi Ambient al Bages i portaveu del grup municipal de Junts a l'Ajuntament de Navarcles. Arquitecte tècnic de formació i professió, té 56 anys i és pare de dos fills.

A l’acte Zapata va exposar els motius pels quals vol ser alcalde de Navarcles, recalcant que les coses "es poden fer millor" que amb l’actual equip de govern i destacant el "desori en la gestió durant aquest mandat". Així mateix, es va mostrar convençut del pas donat perquè té un equip de gent que l’envolta amb els qui confia, i també perquè vol el millor per Navarcles, amb projectes i idees clares.

A l'acte també hi van ser presents militants de Junts d’altres municipis de la comarca, com els també alcaldables Ramon Bacardit, a Manresa, Eduard Mata, a Sant Joan de Vilatorrada i Anna Llobet, a Sant Salvador de Guardiola.

L’acte va finalitzar amb un petit refrigeri pel assistents.