Els navarclins Xènia Sellarés i Jaume Costa portaran dijous al Kursaal «Com dir-ho?» de Benet i Jornet

La funció, que tindrà lloc a la sala petita a les 7 de la tarda, gairebé ja ha exhaurit totes les entrades

Xènia Sellarés i Jaume Costa durant la roda de premsa de presentació de la funció a Manresa
Xènia Sellarés i Jaume Costa durant la roda de premsa de presentació de la funció a Manresa | MEES
Redacció
07 de novembre del 2022
Actualitzat a les 15:32h
La sala petita del Kursaal acollirà aquest dijous, 10 d'octubre a les 7 de la tarda, l'estrena de Com dir-ho? de Josep Maria Benet i Jornet protagonitzada pels navarclins Xènia Sellarés i Jaume Costa, en una funció que ja té les entrades pràcticament exhaurides.

Amb  Com dir-ho? Josep Maria Benet i Jornet (1940-2020), autor prolífic amb més de 40 obres publicades i un dels principals renovadors del teatre català, va tancar la trilogia de teatre de cambra que va encetar amb Soterrani (2008) i va continuar amb Dues dones que ballen (2011). Xènia Sellarés i Jaume Costa es posen a la pell d'uns personatges intensos, que cerquen les paraules adequades per poder expressar-se. Paraules que esdevenen eines de compensació que els poden ajudar a viure i a poder seguir endavant.

Es tracta d'un text apassionant que captiva i enganxa des del primer instant sense. "Fora plou sense misericòrdia. Un professor universitari es presenta al pis d'una alumna que d'aquí molts pocs dies ha de presentar el seu treball de fi de carrera. Comença una conversa aspra entre tots dos. Per què s'enfronten? L'única cosa que sembla clara és que l'home li vol dir alguna cosa i no sap com fer-ho. Però què és el què li vol dir? Com dir-ho?".

Les entrades tenen un preu de 12 euros (10 euros amb descompte de Majors de 65 anys, amb Carnet Galliner i menors de 30 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.