Evacuades 300 persones de l'edifici principal d'UManresa per una fuita d'aigua calenta de la caldera

Quan s'ha controlat, tothom ha pogut tornar, però les classes que hi havia a la primera planta s'han hagut de suspendre o reubicar

Alumnes de Podologia han continuat la classe a l'exterior de l'edifici
Alumnes de Podologia han continuat la classe a l'exterior de l'edifici | UManresa
07 de novembre del 2022
Actualitzat a les 14:01h
Ensurt aquest dilluns al matí a l'edifici principal d'UManresa. Entre les 11 i 2/4 de 12 hi ha hagut una fuita d'aigua de la caldera que ha afectat, bàsicament, la primera planta de l'edifici principal. De la caldera brollia aigua calenta i vapor que ha obligat els responsables de la universitat a evacuar tot l'edifici, unes 300 persones.

Quan s'ha controlat la fuita, al cap de mitja hora, tothom ha pogut tornar a l'edifici, però les classes que hi havia en la primera planta s'han hagut de suspendre i alguns alumnes han estat reubicats i fins i tot hi ha hagut un grup de Podologia que ha continuat fent classe a l'exterior, al punt de trobada, on s'han reunit totes les persones evacuades. El punt de reunió ha estat entre els edificis FUB1 i la Clínica, en el que es coneix com a plaça cívica.

L'incident no ha provocat cap dany personal i actualment s'està treballant per netejar i condicionar la planta que ha quedat afectada.