El CE Manresa es queda a un pas de la victòria al camp de l'Hércules d'Alacant (1-1)

Els blanc-i-vermells han festejat amb el triomf, amb xut al pal de "Putxi" a la segona part i amb dos jugadors locals expulsats

El CE Manresa ha tret un empat de l'històric José Rico Pérez
El CE Manresa ha tret un empat de l'històric José Rico Pérez | CEM
06 de novembre del 2022
Actualitzat a les 21:21h
Estadi de dues graderies amb una capacitat de gairebé 30.000 espectadors. El José Rico Pérez, un dels tradicionals de Primera i Segona Divisió, ha rebut aquest diumenge al CE Manresa amb gran part dels seients buits. No és d'estranyar. El seu inquilí, l'Hércules d'Alacant, un dels històrics del futbol espanyol es troba des de fa unes temporades en hores baixes. Tot i així, la imatge impactava.

Seguint el lema d'aquesta temporada, però, els homes de Ferran Costa han jugat sense vertigen un partit que ha començat amb clar domini local, però que, comptat i debatut, podrien haver guanyat els del Bages en una segona part en què l'Hércules ha jugat amb deu jugadors i ha acabat el partit amb nou.

L'Hércules ha començat dominant la pilota i, tot i no acostar-se gaire a la porteria d'Óscar Pulido, al minut 7 Alvarito avançava als locals en el marcador. Els alacantins han continuat amb la pilota, però poc a poc els banc-i-vermells han començart a estirar els músculs i a tenir oportunitats. Al minut 20, una rematada de Javi López a una sacada de banda marxava fora per poc. Just abans del descans, Maxi entrava en planxa a Noah dins l'àrea i l'àrbitre xiulava penal i expulsava el jugador local. Era el minut 45. Marc Martínez afusellava el penal a l'escaire i establia l'empat.

Amb un jugador més, el CE Manresa ha sortit dels vestidors dominant la pilota i amb la voluntat d'emportar-se els tres punts del José Rico Pérez. Quan només havien passat sis minuts de la represa ha arribat l'ocasió més clara dels manresans per aconseguir-ho. Un xut de Putxi s'estavellava al travesser.

Passaven els minuts i semblava que podria repetir-se el que va passar a Lleida, amb el CE Manresa jugant en superioritat numèrica però sense poder desfer l'empat. La situació encara s'ha posat més de cara per als del Bages quan, al minut 68, l'àrbitre ha expulsat el local Truyols per una entrada per darrere a Jaume Pascual quan s'escapava en un contraatac.

Tot i jugar amb dos homes més, el CE Manresa no ha sabut concretar el seu domini i el partit ha finalitzat amb 1-1. Amb l'empat, els homes de Ferran Costa es consoliden a la quarta posició de la classificació.

El proper cap de setmana arribarà el retorn dels del Bages a la Copa, 36 anys després, en el partit que jugaran contra el Pontevedra diumenge a les 12 del migdia. La següent jornada de Segona RFEF haurà d'esperar-se al dia 20, quan els manresans rebran, també a les 12 del migdia, el CD Ibiza Islas Pitiusas.