El CB Navàs Viscola trenca la ratxa de victòries a Tarragona (83-65)

El CB Navàs Viscola ha perdut a Tarragona
El CB Navàs Viscola ha perdut a Tarragona | Anna Riera / CB Navàs
05 de novembre del 2022
Actualitzat el 07 de novembre a les 8:52h
El CB Navàs Viscola ha trencat aquest dissabte a Tarragona la curta ratxa de tres victòries que portava a la lliga EBA. Els de l'Ibersol CB Tarragona han estat molt encertats des de la línia de 3, i malgrat que els bagencs han aguantat fins a la mitja part, els tarragonins s'han escapat en el marcador tornant del descans.

El partit ha començat amb un alt índex anotador per part de les dues esquadres, que han finalitzat el primer quart amb un engruixit 28-22. Als segons deu minuts, els dos equips han baixat la intensitat amb diferències mínimes sempre a favor dels costers. D'aquesta manera s'ha arribat al descans 42-36.

Al tercer període, els locals han posat punts pel mig i han estabilitzat la diferència per sobre dels 10 punts. El matx ha arribat als deu minuts decisius amb una diferència gairebé insalvable per al CB Navàs Víscola, 61-49. El darrer quart ha servit per certificar i ampliar la victòria local fins al definitiu 83-65.

Per part del CB Navàs Viscola han destacat Yuste amb 16 punts i Santos amb 14 punts i 5 rebots.

Amb aquesta derrota, els navassencs igualen registres a la classificació amb tres victòries i tres partits perduts. La propera jornada visitaran la complicada pista del Pajarraco CB Santfeliuenc, que compta els seus partits per victòries i encapçala la taula juntament amb el Barça.