L'alcaldable de Junts a Manresa assenyala «la degradació» de la Plaça Catalunya

A través de les xarxes socials, Ramon Bacardit ha mostrat espais de millora de la ciutat amb un compromís de "reconvertir-los en agradables i segurs"

L'alcaldable de Junts a Manresa, Ramon Bacardit
L'alcaldable de Junts a Manresa, Ramon Bacardit | Junts
Redacció
05 de novembre del 2022
Actualitzat a les 21:11h
Ramon Bacardit, candidat a l’alcaldia de Junts a Manresa, ha assenyalat la situació de "degradació i deixadesa" de diversos espais i zones d'oci del barri de la Plaça Catalunya a través de les xarxes socials.

Recordant i reivindicant la gran inversió que es va fer a la plaça fa uns anys, a través d’imatges ha mostrat "espais degradats" com ara terres trencats, mobiliari públic malmès, vegetació abandonada, voreres aixecades, cables i tubs superficials, bancs de fusta trencats i elements metàl·lics amagats, etc.

Són una sèrie d’elements que fan que la Plaça Catalunya "passi de ser un lloc tranquil per passejar a un lloc brut i perillós a causa de la deixadesa", un entorn que "dificulta la convivència dels veïns" que dia a dia es troben amb "cistelles de bàsquet (en camp de sorra) que ja no hi són, solars abandonats, edificis a mig fer, pintades a les parets..."

D’aquesta manera, Bacardit s’ha compromès a arreglar "aquesta indecència" perquè els veïns de la Plaça Catalunya tinguin espais d’oci i passeig agradables i segurs. Perquè viure al barri "sigui un motiu d’orgull" pels veïns i la gent que hi treballa.

"Volem una Manresa neta, segura, verda i amb espais de lleure per a tothom. I la Plaça Catalunya és un gran espai amb un potencial enorme. Només cal posar-s’hi", ha assenyalat.