Enxampen un dron que intentava entrar droga i mòbils a la presó de Lledoners

Agents dels Mossos del centre penitenciari se l'han trobat quan feien la ronda perimetral nocturna aquest divendres

Un dels accessos a la presó de Lledoners
Un dels accessos a la presó de Lledoners | Albert Alemany
05 de novembre del 2022
Actualitzat a les 12:50h
La idea de futur de les empreses de repartiment portant els paquets a destí amb dron, ja té la seva versió delinqüencial. Agents dels Mossos d'Esquadra destinats al centre penitenciari dels Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada, han localitzat extramurs aquest divendres a la nit un dron que transportava droga i diversos mòbils per introduir-los a la presó, segons ha avançat SER Catalunya i ha confirmat NacióManresa de fonts policials.

La localització del dron ha passat a 3/4 de 12 de la nit d'aquest divendres quan els agents dels Mossos d'Esquadra feien la ronda perimetral a la presó de Lledoners i han vist un llum que parpellejava arran de terra. Quan s'hi han acostat han vist que era un dron que, quan l'han analitzat, han vist que transportava droga -no han especificat de quin tipus- i diversos mòbils amb l'objectiu d'introduir-los a l'interior del centre penitenciari.

Els Mossos d'Esquadra han obert diligències que ja han traslladat al Jutjat en funcions de guàrdia de Manresa i han obert una investigació per esclarir aquest fet.