El barri de Valldaura de Manresa acollirà el segon Mercat de Segona Mà

Quatre barris de Manresa fan una crida a que els particulars hi posin parada

El Mercat de segona mà se celebrarà al carrer Francesc Moragas
El Mercat de segona mà se celebrarà al carrer Francesc Moragas | GSV
04 de novembre del 2022
Actualitzat a les 23:22h
Les associacions de veïns de Valldaura, Vic-Remei, Comtals i Cal Gravat, conjuntament amb el Pla de Dinamització Comunitari de la FAVM, organitzaran el segon Mercat de Segona Mà el proper 19 de novembre al matí al carrer Francesc Moragas, a l'altura dels supermercats Aldi i Mercadona, i fins a la plaça del Mil·lenari. 

Aquesta edició estarà emmarcada en la Matinal Residu Zero de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que celebrarà actes i activitats amb aquest objectiu.

Les quatre associacions de veïns fan una crida a la participació. Les persones que estiguin interessades en participar-hi s'han d'apuntar fent arribar nom i cognoms, telèfon i si es necessitarà o no plaça d'aparcament al correu electrònic [email protected], amb el concepte "Matinal residu zero", o bé trucant al 608 730 259, abans del 15 de novembre.

La Matinal comptarà amb un grup d'animació que donarà vida al mercat, passejant amunt i avall, sempre en consonància amb l'objectiu principal de la matinal, que és donar valor a la filosofia pràctica de la reutilització, assegurant una segona vida útil a les coses per no generar tants residus.