Imagina't portarà diumenge al Kursaal «Camí a l'escola» de la Cia Campi qui pugui

Es tracta d'un muntatge visual i sense text inspirat en la història real d'infants d'arreu del món

El Kursaal oferirà diumenge «Camí a l'escola» en el marc de l'Imagina't
El Kursaal oferirà diumenge «Camí a l'escola» en el marc de l'Imagina't | Blanca Martínez
Redacció
04 de novembre del 2022
Actualitzat a les 16:01h
La programació per a públic familiar d'Imagina't tornarà diumenge, 6 de novembre a les 6 de la tarda, a la sala gran del Kursaal amb Camí a l'escola de la Cia Campi qui pugui, un muntatge, recomanat a partir de 5 anys, que narra les dificultats de tres germanes per arribar a l'escola. 

Tres germanes, un camí i un objectiu: tenir el futur a les seves mans. L'extraordinària història de tres germanes que s'enfronten a obstacles i perills diàriament per arribar a l'escola. Un espectacle suggerent, visual i sense text que s'inspira en la història real d'infants d'arreu del món. Infants autònoms i capaços, amb ganes d'aprendre i canviar el seu món.

L'espectacle Camí a l'escola ha estat premiat com a Millor espectacle familiar als Premis de la Crítica, com a Millor posada en escena amb el premi FETEN i nominat com a Millor espectacle familiar als premis Butaca.

Les entrades per veure Camí a l'escola, tenen un preu de 10 euros (8 euros amb Carnet Imagina't i menors de 12 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.

El proper espectacle de la programació d'Imagina't serà el dissabte 19 de novembre a les 17:30 h al Teatre Conservatori amb l'espectacle Safari de la Cia de Comediants La Baldufa