Algú ha vist Eva Longoria rodant a Manresa aquest dimecres?

Bambú Producciones va gravar al Centre Hospitalari escenes de la sèrie "The Land of Women" per a Apple TV+, on la texana n'és protagonista

Haurà estat Eva Longoria a Manresa?
Haurà estat Eva Longoria a Manresa? | Promocional
04 de novembre del 2022
Actualitzat a les 15:21h
Després de l'enrenou provocat pel rodatge del videoclip de Shakira a Manresa, una altra estrella de talla mundial podria haver estat a la capital del Bages dimecres passat per rodar, en aquest cas, una sèrie. Es tractaria de la nord-americana Eva Longoria, que protagonitza la sèrie The Land of Women, que Bambú Producciones produeix per a la plataforma Apple TV+ i que el passat dimecres va ser al Centre Hospitalari de Manresa per rodar diverses escenes durant tot el dia. La sèrie s'està rodant, gairebé de manera íntegra a l'Alt Empordà.

Tot i així, el secretisme que va envoltar el rodatge va ser absolut. Abans, no se'n va donar cap detall i ara, passats uns dies, Manresa Film Comission ha explicat a NacióManresa de quina sèrie es tractava, però sense confirmar quins actors van participar a les escenes manresanes. La inoblidable Gabrielle de Mujeres desesperadas encapçala el repartiment d'aquesta adaptació de la novel·la La tierra de las mujeres de Sandra Barneda. L'actriu espanyola Carmen Maura farà de mare de la texana a la ficció.