Sant Vicenç serà punt d'informació i orientació del servei d'acreditació de competències professionals

La proposta ha estat treballada des de la Taula Local de la Formació Professional i l'Ocupació

Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet
Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet | AjSVC
Redacció
03 de novembre del 2022
Actualitzat a les 22:08h
La Taula Local de la Formació Professional i l'Ocupació de Sant Vicenç de Castellet valora positivament que el municipi hagi estat inclòs a la xarxa de punts d'informació i orientació del servei d'acreditació de competències professionals de la Generalitat de Catalunya. Aquesta ha estat el primer resultat de la feina feta en el marc de la Taula Local de la Formació Professional i l'Ocupació.

L'objectiu és poder donar sortida a persones de l'entorn amb experiència professional o formació no reconeguda i que ho puguin acreditar amb una formació reglada i formar part de la xarxa de l'Agència FPCAT. L'alcaldessa Adriana Delgado explica que “és molt important ajudar les persones a acreditar la seva experiència laboral i la formació no reconeguda a través d'una acreditació oficial”.

Totes les persones que vulguin acreditar la seva experiència es poden adreçar a l'Espai Impuls SVC o bé trucar al telèfon 93 222 71 30.

En paral·lel, aquest novembre el reglament de funcionament de la Taula Local de la Formació Professional i l'Ocupació de Sant Vicenç de Castellet està en període d'exposició pública i és previst que s'aprovi al ple de finals de mes.