La manresana Alba Oms és la nova delegada de Salut a la Catalunya Central

Agafa el relleu d'Imma Cervós, que continuarà al capdavant de la Sub-direcció Regional de l'Agència de Salut Pública, a la Catalunya Central

Alba Oms, nova delegada de Salut a la Catalunya Central
Alba Oms, nova delegada de Salut a la Catalunya Central | CatSalut
Redacció
02 de novembre del 2022
Actualitzat a les 11:21h
El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha nomenat la manresana Alba Oms com a nova delegada de la Conselleria de Salut i gerent de la Regió Sanitària Catalunya Central, del Servei Català de la Salut
 
Oms és diplomada en Ciències Empresarials per la UManresa. D'entre la seva formació especialitzada, és diplomada en Serveis Integrats de Salut per ESADE (2009) i en Direcció d'Organitzacions Sanitàries per ESADE (2015); Màster en Desenvolupament Organitzatiu per GR Institute de Tel Aviv i Màster en Metodologia de la simulació aplicada a la formació de professionals de Ciències de la Salut i Socials per UVic-UCC (2019). Actualment és Doctorant per la UVic-UCC.

Pel que fa a la seva trajectòria professional, des del gener d'aquest any ha estat en l'equip d'Atenció Integrada Social i Sanitària dintre de la Direcció General de Planificació i Recerca en Salut del Departament de Salut. Anteriorment, entre el 1990 i el 2020 va assumir diferents funcions de responsabilitat directiva a la fundació d'atenció intermèdia Sant Andreu Salut, essent la seva gerent durant cinc anys. Amb la pandèmia va ser també delegada del conseller en l'àmbit residencial de la Regió Sanitària Catalunya Central, càrrec que va deixar en accedir a Directora dels sectors Anoia i Osona al Servei Català de la Salut (2020-2021).

Oms agafa el relleu d'Imma Cervós, que continuarà al capdavant de la Sub-direcció Regional de l'Agència de Salut Pública, a la Catalunya Central.