A judici dos homes acusats d'agressió sexual continuada a una nena de Súria quan tenia entre 6 i 8 anys

La Fiscalia demana 15 anys de presó a cadascun d'ells en el judici que se celebrarà el proper 9 de novembre a l'Audiència Provincial

El judici se celebrarà a l'Audiència Provincial de Barcelona
El judici se celebrarà a l'Audiència Provincial de Barcelona | Europapress
31 d'octubre del 2022
Actualitzat el 02 de novembre a les 17:26h
La Fiscalia demana dues condemnes de 15 anys de presó per a dos homes per dos delictes continuats d'agressió sexual a menor de tretze anys per uns fets que van passar a Súria* entre els anys 2008 i 2010 quan la víctima tenia entre 6 i 8 anys. El judici se celebrarà el proper 9 de novembre a l'Audiència Provincial de Barcelona. Tot i que el judici se celebrarà de forma conjunta als dos acusats, els fets coincideixen en el tems però són independents entre ells.

Segons l'escrit de l'acusació, els fets van passar entre 2008 i 2010, quan la víctima tenia entre 6 i 8 anys i vivia a Súria amb els seus pares biològics. Un dels acusats era veí de la víctima i tenia bona relació amb els seus pares. Amb motiu d'això, en moltes ocasions la nena anava al seu domicili perquè els seus pares l'enviaven a demanar diners o menjar. Segons l'escrit, l'acusat aprofitava aquestes visites per cometre les agressions sexuals.

L'altre acusat, també veí de la víctima i amic dels seus pares, s'emportava sovint la nena a passejar, aprofitant aquestes circumstàncies per practicar amb ella diversos actes de naturalesa sexual, utilitzant la força física per sotmetre la nena i forçar-la a portar a terme les pràctiques sexuals.

Fruit d'aquestes agressions, la nena va desenvolupar un trastorn adaptatiu reactiu que s'ha mantingut present fins a l'actualitat, quan la víctima ja té prop de vint anys.

Per tot plegat, la Fiscalia demana una condemna de 15 anys de presó per cadascun dels acusats i una indemnització de 20.000 euros, també cadascun d'ells. També demana una ordre d'allunyament a la víctima a 1.000 metres durant 20 anys, a més de no poder-se comunicar amb ella de cap manera.

(*) En una primera versió de la notícia apareixia Manresa com a població on havien passat els fets, perquè el servei de premsa de la Fiscalia Provincial de Barcelona ens ho havia comunicat així. Disculpin les molèsties.
Arxivat a