1 de 10
Bolets

Més visitants que bolets a la Fira de la Llenega de Cardona

La sequera de les darreres setmanes s'ha notat a la tradicional Fira que arribava a la seva 29a edició

Camagrocs a la venda en una parada de la Fira de la Llenega de Cardona | Aina Font Torra
per Pere Fontanals, Cardona, Catalunya | 30 d'octubre de 2022 a les 22:34 |
La 29a Fira de la Llenega de Cardona ha estat un èxit de públic durant tot el diumenge, que ha visitat parades i ha participat a les activitats, però que ha hagut de veure com el producte estrella del certamen, el bolet, escassejava després que en les darreres tres setmanes gairebé no hagi plogut a tot Catalunya.

En l'edició d'enguany ha pres protagonisme l'exposició micològica a càrrec de l'Agrupació Micològica del Berguedà, l'espectacle de danses i música folk de l'Escola Municipal de Música i el showcooking a càrrec del xef Jordi Llobet.

Els carrers de Cardona han acollit les parades del comerç local, que ha tret els productes al carrer. Les parades d'artesania s'han situat al passeig de la Fira i el mercat setmanal s'ha ubicat entre la plaça de la Fira i la plaça del Vall. L'exposició micològica i les parades de bolets s'han trobat a la plaça del Mercat

FOTOS Fira de la Llenega de Cardona 2022


La Fira de la Llenega ha tornat a organitzar el concurs infantil de boletaires, i al migdia s'han pogut degustar tapes cuinades amb bolets a càrrec de productors locals i un concert a càrrec de Dr. Swinguez.

La Fira també ha ofert un showcooking, que s'ha traduït en uns tallers de cuina amb bolets i tast amb maridatge de vi impulsat pel xef manresà amb Estrella Michelin Jordi Llobet.

 

També hauries de llegir
Fa 13 setmanes

Fira de la Llenega de Cardona 2022

Participació