La Fira de la Coca i el Mató de Monistrol de Montserrat penja el cartell de complet

La Fira, que ha coincidit amb el centenari de l'arribada del tren a la població, ha estat un èxit de visitants i vendes

Monistrol de Montserrat ha viscut una intensíssima Fira de la Coca i el Mató
Monistrol de Montserrat ha viscut una intensíssima Fira de la Coca i el Mató | AjMdM
30 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 21:59h
La Fira de la Coca i el Mató de la tornada a la normalitat ha omplert de visitants Monistrol de Montserrat i ha estat un èxit de vendes de les parades que hi han participat. A més, dissabte va viure l'afegitó de la commemoració del centenari de l'arribada del tren al municipi, amb una rebuda especial del conseller de Territori, Juli Fernández, i la participació de l'Orfeó Monistrolenc, els Geganters de Viserta i dels Tabalers dels Tronats.

Coincidint amb aquest aniversari, a l'estació del Cremallera ha funcionat un trenet durant tot el cap de setmana i el local dels Amics del Cremallera de Montserrat ha acollit una exposició de maquetes en moviment.

Pel que fa a la Fira, els carrers de Monistrol s'han omplert de visitants que, aprofitant també el bon temps, han passejat, han badat i, sobretot, han comprat a les parades de tèxtil i artesania, que han tornat després de la pandèmia, i a les d'alimentació i del comerç i entitats locals.

La Fira, que ha estat inaugurada pel conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha tingut Jordi Callau i companyia animant la festa, una masterclass de cuina de la xef Ada Parellada, que ha proposat cuinar bunyols de carabassa, el concert de Prepe's Band, i l'actuació de la Penya Jove de Diables els Tronats, l'Associació cultural de grallers, geganters i bastoners del municipi, la roda d'esbarts amb l'Esbart Monistrol Dansaire i l'Esbart Olesà, i l'espectacle infantil Una de contes a càrrec de la Cia Cremallera.