La Pirinaica remunta contra el Sant Cugat, però acaba cedint un empat (2-2)

L'equip de la Mion acaba el partit amb mal regust de boca després d'arribar a deu minuts per al final per sobre en el marcador

Aquest ha estat l'onze que ha tret d'inici la Pirinaica aquest diumenge
Aquest ha estat l'onze que ha tret d'inici la Pirinaica aquest diumenge | FCP
30 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 15:45h
El FC Pirinaica ha empatat aquest diumenge contra el Sant Cugat FC, 2-2, un partit que dominava a deu minuts del final després de remuntar un gol inicial dels vallesans. Els del barri de la Mion han realitzat un gran esforç per capgirar el marcador, però en el minut 82 el Sant Cugat ha marcat el gol de l'empat definitiu. Els manresans continuen sense perdre a casa, però l'empat d'aquest diumenge els ha deixar un mal regust de boca.

Els del Vallès Occidental s'han avançat aviat en el marcador amb un gol de pilota aturada de Casares al minut 11. Els de la Mion han continuat fent el seu partit i al minut 34 Nocete aconseguia el gol de l'empat amb el que s'arribaria al descans.

A la sortida dels vestidors, al minut 54, era Marcel Bellido qui confirmava la remuntada. L'alegria dels locals ha durat fins al minut 84, quan Manso ha establert l'empat a 2 que seria definitiu.

Tot i l'empat, la Pirinaica es manté en una còmoda sisena positio a la classificació. La propera jornada es desplaça al camp de l'Igualada.