El Covisa Manresa rebrà dissabte l'Escola Pia Sabadell al Pujolet

Borja Burgos té la plantilla al complet per intentar mantenir-se a la part alta de la classificació

El Covisa Manresa jugarà dissabte contra l'Escola Pia Sabadell
El Covisa Manresa jugarà dissabte contra l'Escola Pia Sabadell | MFS
Redacció
28 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 11:15h
El Covisa Manresa rebrà aquest dissabte al Pujolet (18.30h) l'Escola Pia Sabadell després de l'empat aconseguit la passada jornada a la pista de la Barceloneta Futsal que l'ha mantingut en la quarta posició de la classificació, empatats amb el Nueva Elda.

Manresans i sabadellencs sempre solen protagonitzar bons partits. El conjunt del Vallès és desè a la classificació a tres punts dels llocs de descens que marca el Ripollet amb set com a quart classificat per la cua.

Els resultats de Escola Pia són diversos, fora del Garcilaso no coneix la victòria. Va perdre a Elx 3-2 i a Santa Coloma 6-3, i compta amb un empat , 7-7, a les illes davant el Calvià. A casa va perdre el partit de rivalitat local davant Natació Sabadell 3-5 i va superar a Picassent 5-3 i a l'ultima jornada al Canet 6-2. Això li dona els actuals 7 punts a la classificació amb 26 gols a favor i també 26 de rebuts.

Al Covisa Manresa, normalitat absoluta per rebre aquest partit. Borja Burgos té tota la plantilla a la seva disposició amb el repte d’aconseguir els tres punts i així poder pujar llocs a la taula.