Elia Tortolero serà presentada públicament com a alcaldable del PSC a Sant Joan el 12 de novembre

La candidata ha iniciat trobades porta a porta amb els veïns del municipi

Elia Tortolero ha iniciat una campanya porta a porta a Sant Joan de Vilatorrada
Elia Tortolero ha iniciat una campanya porta a porta a Sant Joan de Vilatorrada | PSC
Redacció
28 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 10:19h
El pròxim 12 de novembre a les 12 del migdia al parc Catalunya es presentarà públicament Elia Tortolero com a candidata del PSC a l'alcaldia de Sant Joan de Vilatorrada a les eleccions municipals del maig de 2023.

Tortolero, docent de professió i actualment tinenta d’alcalde a l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i portaveu del PSC a Catalunya, és una de les peces importants del socialisme català a la Catalunya Central "i de confiança de Salvador Illa".

Es presenta perquè està segura "que guanyarem les eleccions a Sant Joan de Vilatorrada i seré la primera alcaldessa del municipi". Afirma, a més, que "Sant Joan té molt potencial, i la visió de futur dels socialistes farà possible desenvolupar grans projectes". Segons Tortolero, "cal donar vida a la cultura, als carrers, a les places... Sant Joan el fa la seva gent. Vull ser alcaldessa perquè tenim projecte, tenim idees i tenim la preparació".

A la gespa del Parc Catalunya, Tortolero donarà el tret de sortida com a candidata ja oficial, tot i que fa mesos que, de forma periòdica, es reuneix amb veïns, recull les seves demandes, i explica el projecte juntament amb el seu equip.