Sant Joan de Vilatorrada dona el tret de sortida a CioNext

Les jornades sobre ocupació s'han iniciat amb la ponència de Josep Moulines

Josep Moulines ha pronunciat la primera ponència de CioNext
Josep Moulines ha pronunciat la primera ponència de CioNext | AjSJV
Redacció
26 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 21:23h
El Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació (CIO) Cal Gallifa ha començat aquesta setmana les segones Jornades d'Ocupació del municipi, sota el nom de CioNext. La ponència inaugural ha estat aquest dimarts, juntament amb la presentació institucional.

La primera jornada ha anat a càrrec de Josep Moulines, professor d'ESADE i de la Cambra de Comerç de Barcelona, a més de ser assessor i consultor de recursos humans per a pimes. La seva conferència ha tractat sobre com empoderar els equips de treball i quins beneficis reporta a l'empresa.
   
El ponent ha estat acompanyat en la presentació institucional de les jornades per l'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Solernou, i per la regidora de Promoció Econòmica, Laura Trench. "Aquest any volíem centrar les jornades al teixit empresarial, autònom i comercial. És la primera vegada que s'enfoca des d'aquest punt de vista", explica la regidora. Ambdós han volgut agrair a l'equip del CIO la possibilitat de dur a terme aquestes jornades. L'alcalde va fer extensiu l'agraïment a les persones assistents perquè sense elles "no tindria sentit i no seria possible fer les jornades CioNext" i a la regidora Trench, afirmant que "és molt persistent i sempre aconsegueix dur a terme les idees que es proposa".

Aquest dimecres han seguit les jornades CioNext amb El mètode Maria Kondo, amb Laura Cespedosa, llicenciada en Psicologia i Ciències del Treball. Es tracta d'una formació que tindrà una duració de quatre dies. En aquestes jornades, la ponent donarà a les persones assistents eines per endreçar la seva vida professional. 

El plat estrella d'aquesta segona edició de les jornades serà la conferència de cloenda amb Victor Küppers, un reconegut conferenciant a nivell internacional, especialitzat en temes com motivació, actitud, psicologia positiva o creixement personal. És llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i doctorat en Humanitats. Sota el títol de Tu mejor versión donarà punt i final a unes jornades que pretenen ser més transversals que mai.

La conferència de cloenda amb Küppers serà a la Sala de Cultura de Cal Gallifa. Amb entrades limitades, queden poques places disponibles. Es pot trucar al CIO Cal Gallifa (93 876 40 00) per a més informació.