Pedro Martínez: «Hem fet un bon partit»

Norberto Alves destaca el ritme del Baxi Manresa

Pedro Martínez durant el partit a Lisboa
Pedro Martínez durant el partit a Lisboa | FIBA
25 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 22:14h
Pedro Martínez, entrenador del Baxi Manresa, s'ha mostrat satisfet per la victòria aconseguida pel seu equip davant el Benfica. El tècnic ha destacat la bona sortida del seus jugadors, malgrat que amb les primeres rotacions els portuguesos han millorat i han fer perdre la concentració als bagencs. "Però al final del primer quart, amb el triple des de pròpia pista inclòs, hem recuperat el control", ha afirmat.

Tot i el cansament que ha mostrat el Baxi Manresa en algunes fases i moments en què els jugadors no es passaven bé la pilota, el tècnic marxa content de Portugal. "Hem fet un bon partit tot i no ser perfecte", ha valorat Martínez.

Bracou Badio ha destacat l'energia amb què el Baxi Manresa ha jugat intentant fer bones defenses i fer-ho bé en atac.

Norberto Alves destaca el ritme del Baxi Manresa
L'entrenador del Benfica, Norberto Alves, ha destacat la millora dels seus jugadors a la segona part quan han intentat defenses alternatives. En canvi, a la primera "hem tingut problemes en les transicions". El portuguès ha fet èmfasi en dos conceptes estadístics. Per un cantó els onze tirs lliures de més que ha tingut el Baxi Manresa i, per l'altre, el 64% d'encert en triples del seu rival als primers vint minuts.

Sobre el conjunt manresà n'ha volgut destacar també el ritme i la bona feina de Pedro Martínez.

Arxivat a