L'institut Guillem Catà de Manresa guardonat per innovació educativa amb Erasmus+

Com a participant del projecte Erasmus+ WISH, juntament a quatre centres i universitats europees

Gal·la de premis dels projectes Erasmus que ha tingut lloc a Brussel·les
Gal·la de premis dels projectes Erasmus que ha tingut lloc a Brussel·les | INS Guillem Catà
Redacció
25 d'octubre del 2022
Actualitzat el 26 d'octubre a les 9:37h
El projecte Erasmus+ WISH (Work for an Inclusive School Heritage), que es va desenvolupar entre els anys 2017 i 2019, i en què va participar l'Institut Guillem Catà de Manresa, ha rebut l'European Innovative Teaching Award per innovació en l'ensenyament. Durant la gala, que ha tingut lloc a Brussel·les, ha rebut el premi en nom dels participants en el projecte, la coordinadora eslovaca Eva Ladnakova.

A més de l'institut manresà, també han participat en el projecte Erasmus+ WISH l'IIS Grandis de Cuneo (Itàlia), Súkromná Obchodná Akadémia de Zilina (Eslovàquia), així com les universitats de Timisoara (Romania) i Gaziantep (Turquia).

Durant el desenvolupament del projecte, s'ha utilitzat la metodologia del treball basat en projectes per tal que l'alumnat col·laborés en equips multiculturals. D'aquesta manera, s'han vehiculat habilitats com la creativitat, la iniciativa i el pensament crític, entre altres, amb l'objectiu de desenvolupar i implementar la inclusió social dins el currículum escolar.