S'enfronta a 2 anys i mig de presó per desviar 99.000 euros de Tot Oci quan n'era el president

La Fiscalia l'acusa d'haver fet transferències a comptes i empreses seves i d'haver retirat diners en efectiu i carregat despeses personals a la targeta de la societat

L'Audiència Provincial de Barcelona jutjarà l'antic president de Tot Oci
L'Audiència Provincial de Barcelona jutjarà l'antic president de Tot Oci | Europapress
Redacció
25 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 17:53h
L'Audiència Provincial de Barcelona jutjarà aquest dimecres el que va ser president i conseller delegat del consell d'administració de Tot Oci Business SL fins a novembre de 2017, sota l'acusació d'un delicte continuat d'administració deslleial. Tot Oci Business SL és una societat manresana vinculada a la publicació gratuïta de publicitat d'establiments d'oci i restauració que du el mateix nom.

Segons l'escrit de la Fiscalia al que ha tingut accés NacióManresa, entre desembre de 2016 i novembre de 2017, mentre l'acusat es trobava com a únic responsable de la gestió dels comptes de la societat Tot Oci Business SL, va desviar un total de 99.008,02 euros entre transferències dels comptes de la societat cap a comptes seus o d'empreses on era l'únic administrador, retirades d'efectiu o fent càrrecs de despeses personals a la Visa de l'empresa.

En concret, la Fiscalia l'acusa d'haver fet una transferència a la societat Thinka Diseño y Comunicación SL de 14.386,12 euros i una altra a Rosa del Nord Inversions SL de 48.952,64, essent administrador d'aquestes dues societats. També l'acusa d'haver realitzat una altra transferència al seu compte personal de 3.309,98 euros. Així mateix, l'acusació explica que va fer retirades d'efectiu per 23.750 euros i va carregar despeses personals a la targeta Visa de la societat per 8.609,28 euros. Tots aquests imports, que sumen 99.008,02 euros, són reclamats per la societat Tot Oci Business SL.

La Fiscalia solicita per a l'antic administrador de Tot Oci Business SL uns pena de 2 anys i mig de presó i una multa de 2.880 euros, a part del retorn dels 99.008,02 euros a la societat més els interessos que correspongui.