Arriba CioNext, les segones Jornades d'Ocupació del CIO de Sant Joan de Vilatorrada

Són sis dies de jornades que conclouran amb una última conferència a càrrec de Victor Küppers

Victor Küppers pronunciarà una conferència a Sant Joan de Vilatorrada
Victor Küppers pronunciarà una conferència a Sant Joan de Vilatorrada | Arxiu particular
Redacció
25 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 9:42h
Arriba la segona edició de les Jornades d'ocupació i empresa del CIO de Sant Joan de Vilatorrada. La regidoria de Promoció Econòmica, Laura Trench López, i l'equip tècnic del CIO organitzen CioNext, unes jornades dirigides, al teixit empresarial, autònom i comercial del municipi, així com a persones inscrites al Servei Local d'Ocupació. Les jornades comencen aquest dijous i s'allargaran fins al 4 de novembre.

CioNext estarà estructurat en tres blocs diferents, que permetrà que tots els participants hi estiguin representats. Aquest format renovat vol oferir un nou contingut conduït pels ponents Josep Moulines, Laura Cespedosa i una conferència de cloenda amb Victor Küppers. Les primeres jornades es faran a la sala d'actes del CIO de Cal Gallifa. La jornada inicial amb Josep Moulines tractarà sobre l'empoderament dels equips de treball i quins beneficis reporta a les empreses. Laura Cespedosa oferirà una formació on ensenyarà el mètode Maria Kondo per endreçar la vida professional.

El plat estrella d'aquesta segona edició de les jornades serà la conferència de cloenda amb Victor Küppers, un reconegut conferenciant a nivell internacional, especialitzat en temes com motivació, actitud, psicologia positiva o creixement personal. Sota el títol de Tu Mejor Versión donarà punt i final a unes jornades que pretenen ser més transversals que mai. 
Es durà a terme a la serà a la Sala de Cultura de Cal Gallifa, amb entrades limitades i gratuïtes. 

Ja es pot fer la vostra reserva a qualsevol de les jornades, a través del web del ajuntament o trucant al 938764000 fins el 31/10/2022.