«El futbol de la Font desapareixerà si la gespa del camp de les Cots no entra en el pressupost de 2023»

El president de l'AVV, Said Ghoula, avisa que si no hi ha un "compromís ferm", tant la Font dels Capellans FC com Diapo no s'inscriuran a les competicions de la temporada 2022-23

Entrenament del CF Font dels Capellans i Diapo a la plaça Major el passat 22 de setembre
Entrenament del CF Font dels Capellans i Diapo a la plaça Major el passat 22 de setembre | AVV Font
24 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 19:29h
A la Font dels Capellans estan cansats d'esperar un "compromís ferm" del govern municipal per a la instal·lació de la gespa artificial al camp de futbol municipal de les Cots. El president de l'Associació de Veïns del barri, Said Ghoula, ha avisat que "si en el pressupost municipal de Manresa per al 2023 no hi ha resolta la instal·lació de gespa a les Cots, tant el CF Font dels Capellans com l'entitat Diapo no inscriuran els seus equips a les competicions de la temporada 2022-23, fet que suposarà la seva desaparició".

Ghoula ha explicat a NacióManresa que s'han trobat diverses vegades amb el govern de Manresa darrerament, "però no ens poden assegurar que hi hagi una partida del pressupost destinada a la instal·lació de la gespa". De fet, segons assegura el president veïnal, "des del govern m'han dit que potser hi podrien entrar una partida per part de l'actuació, i la resta aniria a compte del pressupost següent", o sigui per al 2024.

El camp municipal de les Cots és usat a dia d'avui per 250 nens i nenes dels equips del CF Font dels Capellans i de l'entitat Diapo, i per 50 infants més del Tir amb Arc Manresa.

Nou entrenament al centre de Manresa
A mode de protesta, els dos clubs de futbol que juguen al camp municipal de les Cots faran un nou entrenament al centre de la ciutat aquest dijous, de la mateixa manera que van entrenar-se a la plaça Major el passat 22 de setembre. En aquesta ocasió ho faran a la plaça Sant Domènec a partir de 2/4 de 8 del vespre.

"Farem un entrenament mensual a places de la ciutat per donar a conèixer la situació que vivim a tota la població", ha afirmat Ghouda.