Els Dracs Manresa sub12 s'imposen en el segon torneig Josep Tragant de beisbol

L'Hèrcules de l'Hospitalet ha estat el vencedor de la categoria sub16

Els sub12 del Dracs Manresa han guanyat el Torneig Josep Tragant
Els sub12 del Dracs Manresa han guanyat el Torneig Josep Tragant | Dracs
Redacció
24 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 18:24h
El camp de beisbol del Congost ha acollit aquest cap de setmana la segona edició del Torneig Josep Tragant de Beisbol, en què el Dracs Manresa s'ha imposat en la categoria sub12, mentre que en la sub16 el primer lloc ha estat per a l'Hèrcules de l'Hospitalet.

La competició ha reunit un total d'onze equips i 125 jugadors de les categories sub16, sub12 i de mini-beisbol. Entre els participants, en la categoria sub12 hi havia l'equip nord-català dels Phenix de Perpinyà.

La inauguració de la segona edició del torneig en record de Josep Tragant, impulsor de la pràctica del beisbol a Manresa, es va celebrar dissabte al matí al camp de beisbol del Congost. A l'acte hi va assistir l'alcalde Manresa, Marc Aloy, que va fer la sacada d'honor, i també la vídua de Josep Tragant, Gemma Mestres de la Torre, i la seva filla Elsa Tragant, a més d'Òscar Milla, que és vicepresident de la Federació Catalana de Beisbol, i Ferran Tomen, president del Club Beisbol Dracs Manresa.

Pel que fa al competició, en la categoria sub16 el primer lloc ha estat per a l'Hèrcules d'Hospitalet, el segon per a Dracs Manresa i el tercer per al Club Beisbol Vic. En la categoria sub12, s'ha imposat l'equip manresà, mentre que l'Hèrcules ha estat segon, el Phenix, tercer, i el Club Beisbol Tarragona, quart.

En la categoria de mini beisbol, que no era competitiva, hi han participat l'Escola Ítaca, el Beisbol Vallès, l'Escola Pompeu Fabra i també el conjunt amfitrió dels Dracs Manresa.



- Hércules 23- CB Tarragona 22
- Phenix de Perpinyà 9- Dracs Manresa 10
- CB Tarragona 7 - Phenix de Perpinyà 10
- Dracs Manresa 7 - Hércules 6

- CB Vic 14 – Dracs Manresa 9
- Hércules 9 – CB Vic 7
- Dracs Manresa 7 - Hércules 8