El Navàs Viscola no té pietat del cuer CN Helios (47-92)

Els del Bages completen un gran partit amb tres jugadors amb una valoració per sobre dels 20 punts

Imatge d'arxiu d'un enfrontament entre Cb Navàs i CN Helios
Imatge d'arxiu d'un enfrontament entre Cb Navàs i CN Helios | CB Navàs
23 d'octubre del 2022
Actualitzat el 24 d'octubre a les 17:34h
El Navàs Viscola ha aconseguit un dels seus resultats més contundents de la seva trajectòria EBA a la pista del cuer de la classificació, el CN Helios, a qui ha derrotat per 45 punts de diferència, 47-92, en un partit que ja des del primer minut no ha tingut gaire història. D'aquesta manera, els bagencs encadenen la segona victòria consecutiva que els fa pujar fins a la sisena posició de grup C2 de la lliga EBA

Els de Navàs han encarrilat el partit ja al primer quart amb un engruixit marcador de 13-29. A partir d'aquí, la resta de parcials han mantingut aquesta mateixa tònica, 14-20, 9-27 i 10-16, fins a completar un enfrontament molt plàcid.

Entre els jugadors del club bagenc, han destacat Sims, amb 20 punts i 24 de valoració, Alba, amb 18 punts i també 24 de valoració, i Planell amb 12 punts i 13 rebots, a banda dels 22 de valoració.

Amb aquesta contundent victòria, el Navàs Víscola encapçala la llista d'equips amb dues victòries i dues derrotes, a la part mitja-alta de la classificació. El proper partit rebrà el CB Igualada a Navàs, amb qui comparteix còmput a la taula.