Continuen els debats educatius al Moianès

Dimecres a Santa Maria d'Oló tindrà la lloc la 5a trobada de l'espai de debat educatiu del Moianès

per Redacció , 24 de març de 2010 a les 12:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de març de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Avui dimecres 24 de març a Santa Maria d'Oló tindrà la lloc la 5a trobada de l'espai de debat educatiu del Moianès. Aquesta sessió es farà a les 7 de la tarda al CEIP Sesmón d'Oló i serà la última trobada itinerant pels municipis del Moianès, per finalitzar el projecte amb 2 sessions més a Moià.Fins al moment hi ha participat un total de 101 persones, format per pares, mares i mestres de llars d'infants, que han assistit a totes les trobades.

En el marc de la xarxa edu.moianès, durant l'any 2009 es va iniciar el projecte d'espai de debat educatiu al Moianès al voltant dels límits i les normes, els càstigs i les recompenses. Al llarg d'aquest curs escolar 2009 – 2010 s'han celebrat 4 trobades a diferents municipis (Moià, Castellcir, Castellterçol, Monistrol de Calders).

Aquestes trobades són un espai de trobada i intercanvi entre famílies i professionals de l'educació i dinamitzades per la Maria Jesús Comellas, doctora en psicologia. El projecte està promogut per l'àrea d'Eduació de la Diputació de Barcelona i gestionat pel Consorci del Moianès.

A finals del curs vigent sortirà el producte resultant de l'espai de debat, que serà una eina o instrument per treballar l'educació entre tots. En altres experiències similars s'han editat materials de difusió, llibrets, cd's, s'ha fet una festa de cloenda... El producte resultant l'han escollit els participants a l'espai i s'ha decidit en funció de les necessitats del territori.

 

Participació