La cultura urbana tornarà a omplir l'«skatepark» del Congost dissabte amb l'Stalow Fest

La festa s'endinsa en les modalitats de l'"skate", el "graffiti", el "beatbox", els concerts i el "rap freestyle"

El Congost acollirà dissabte l'Stallow Fest
El Congost acollirà dissabte l'Stallow Fest | Stallow Manresa
Redacció
20 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 12:30h
Aquest dissabte l'skatepark del Congost de Manresa tornarà a viure la unió més gran de modalitats de cultura urbana amb la cinquena edició del festival Stalow Fest, organitzat per l'Associació Stalow Manresa.

Després de dos anys sense Stalow Fest, l'associació torna a convocar la festa del hip-hop i la cultura urbana més gran del Bages. Tal com ja va passar en l'edició de 2019, la festa s'endinsa en les modalitats del skate, el graffiti, el beatbox, els concerts i el rap freestyle en el seu entorn i hàbitat natural.

L'entorn del skatepark del Congost de Manresa és un espai on habitualment ja es pot viure la cultura urbana, i ofereix a totes les persones que s'acostin al festival un gran pàrquing gratuït just a l'entrada del recinte. L'accés al recinte també es lliure i gratuït.

En aquesta cinquena edició, el festival començarà a les 11 del matí amb el Campionat de Catalunya de Beatbox organitzat per Beatcat, l'exhibició de graffiti organitzada per Murs Plàstics i la classe oberta de skate per cortesia de l'acadèmia de skateStalow Academy, que imparteix classes extraescolars de skate a Manresa de dilluns a dijous de 6 a 2/4 de 8 de la tarda a la mateixa pista.

A continuació, durant tot el migdia hi haurà programació de concerts i un espai dedicat a la música electrònica fins a les 5 de la tarda, hora en què començarà la competició de rap modalitat freestyle.

Al mateix temps, a la pista, skaters d'arreu de Catalunya estaran escalfant per iniciar la competició de game of skate i seguidament els best tricks. Un cop finalitzades les competicions, la jornada es tancarà amb un capvespre de concerts i sessions de música electrònica.