Ja es pot veure el videoclip rodat a Manresa que Shakira dedica a Piqué

L'artista apareix amb un forat al pit i buscant el seu cor metre atribueix a la "monotonia" i al "narcisisme" de la seva exparella el trencament

Ozuna i Shakira en una imatge del videoclip
Ozuna i Shakira en una imatge del videoclip | Promocional
20 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 10:08h

Des d'aquest dimecres ja es pot veure a les xarxes socials el videoclip que Shakira i Ozuna van gravar íntegrament a Manresa, entre el supermercat Llobet de la Sagrada Família i la Muralla de Sant Domènec, i que, malgrat que no el cita explícitament, fa referència a un trencament que es pot relacionar fàcilment amb el seu exmarit Gerard Piqué.

Des del títol del tema, "Monotonía", fins a la tornada "no fué culpa tuya, ni tampoco mía", l'artista, amb un forat al pit i buscant el seu cor pel terra del supermercat, entre altres cites, acusa la seva exparella del trencament: "me dejaste por tu narcisismo".

Shakira i Ozuna van despertar la bogeria a Manresa el passat 10 de setembre amb el rodatge del seu videoclip, produït per Jaime de Laiguana, que va tenir diversos escenaris a la capital del Bages. El supermercat Llobet de la Sagrada Família en va ser un, però la parella d'artistes també van rodar a l'entrada del carrer Jaume I, un dels punts més cinematogràfics de la ciutat, fins ben entrada la matinada. Tot plegat entre la curiositat, els crits i la demanda d'autògrafs i fotos dels seus fans.