Imagina't tornarà dissabte al Teatre Conservatori amb «L'aventura d'avorrir-se»

És un muntatge de la Cia Estaquirot Teatre que reflexiona sobre la gestió del temps i la quantitat de joguines i regals que es tenen a casa

La Rita és la protagonista de «L'aventura d'avorrir-se»
La Rita és la protagonista de «L'aventura d'avorrir-se» | Promocional
Redacció
19 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 17:04h
La programació per a públic familiar d'Imagina't tornarà aquest dissabte, 22 d'octubre a 2/4 de 6 de la tarda, al Teatre Conservatori amb l'espectacle de titelles L'aventura d'avorrir-se de la Cia Estaquirot Teatre. Un muntatge, recomanat a partir de 3 anys, que està pensat per motivar la creativitat dels nens i les nenes així com reflexionar sobre la gestió del temps i la quantitat de joguines i regals que tenen a casa.

La Rita és una nena que tot i tenir moltes joguines, sempre s'avorreix i no sap jugar sola. Però un dia a casa de l'àvia, amb un simple aneguet de goma comença una aventura que la portarà a viatjar amb la imaginació al món dels colors, descobrint personatges sorprenents...I ara sempre vol anar a casa l'àvia per avorrir-se una estoneta.

L'aventura d'avorrir-se, interpretat per Núria Benedicto, Olga Jiménez i Albert Albà, ha guanyat el Premi al Millor Espectacle Familiar de la segona edició dels Premis Teatre Barcelona. Aquesta serà l'última oportunitat per veure la Companyia Estaquirot Teatre a Manresa, que aquesta temporada s'acomiada dels escenaris després de 50 anys de trajectòria artística.

Les entrades per veure L'aventura d'avorrir-se, tenen un preu de 8 euros (6 euros amb Carnet Imagina't) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.

El proper espectacle de la programació d'Imagina't serà el dissabte 6 de novembre a 2/4 de 6 de la tarda a la Sala Gran del Kursaal amb l'espectacle Camí a l'escola de la Cia Campi qui pugui