La Fundació Montepio organitza un curs de reciclatge sobre pràctiques de conducció

Per conèixer els canvis en la normativa de trànsit que s'han acumulat els últims anys i saber respondre davant de situacions de la conducció diària

La Fundació Montepio farà una formació sobre la normativa de trànsit
La Fundació Montepio farà una formació sobre la normativa de trànsit | Arxiu
Redacció
19 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 16:44h
La Fundació Montepio organitza Recondueix, un curs de sis hores per conèixer tots els canvis en la normativa de trànsit que s'han acumulat els últims anys i saber respondre davant de situacions de la conducció diària.

El món de la conducció està sotmès a un constant canvi de normatives i regles de circulació motivades per les millores de seguretat viària, la prevenció d'accidents i l'impacte en el canvi climàtic. Tots aquests canvis sovint ens arriben únicament pels mitjans de comunicació de forma parcial i sense posar en context. Malgrat el nostre desconeixement aquestes normes ens afecten directament i poden afectar la nostra conducció diària. 

La Fundació Montepio organitza aquest curs per apropar a les persones interessades les noves normatives i treballar situacions pràctiques que ens podem trobar diàriament. Tot i ser un curs teòric, tindrà una orientació molt pràctica per solucionar dubtes o neguits del nostre dia a dia circulatori. Durant el curs també es resoldran molts dubtes sobre situacions pràctiques com la circulació per rotondes, què hem de fer en cas d'accident o bé com omplir una declaració amistosa d'accident.

El curs té una durada de sis hores que es repartiran en dos dies a la tarda. El curs serà impartit per Rosa Roldan, tècnica de circulació viària i compta amb la col·laboració de l'Autoescola Driving.

La formació es farà els dijous 3 i 10 de novembre de les 6 de la tarda a les 9 del vespre a la seu del Montepio a Manresa. Cal inscripció prèvia escrivint a fundaciomontepio@montepio.cat.