El Manresa Rugby Club es manté líder imbatut després de derrotar els Químics de Barcelona (32-10)

Van començar anotant els de la Teixonera, però la resposta manresana va ser demolidora amb dos assaigs amb transformació i sis cops de càstig

El Manresa RC continua amb la seva ratxa de joc i resultats
El Manresa RC continua amb la seva ratxa de joc i resultats | MRC
Redacció
18 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 15:59h
El Manresa Rugby Club ha aconseguit aquest diumenge el tercer triomf de tres partits en el que porta d'inici de temporada. Els manresans jugaven com a locals al camp del Congost contra el Químics de Barcelona als que van derrotar 30-12.

Els de la Teixonera van començar el partit posant-se per davant amb un assaig al cap de només cinc minuts a càrrec del seu jugador Adrià Viñas. Però tot seguit, el Manresa RC va igualar amb una puntada increïble de part de Mathis Randé cap a Benjamin Tricoire que anotà l'assaig (5-5, min. 10).

Aquesta acció va marcar el posterior domini local. Va ser una jugada que quedarà en la memòria de tots els que la van viure en el moment. Seguidament, fins a sis cops de càstig transformats amb la seva habitual fiabilitat pel mateix Randé (en els minuts: 14, 21, 34, 45, 49 i 70) van permetre anar consolidant a poc a poc una victoria consistent.

La cirereta del partit la va posar el capità Marc Fernández amb un assaig després d'una jugada treballada des de la línia de 22. Amb la posterior transformació, el resultat ja era molt clar per als locals (30-5, min. 75), i el barcelonins amb el seu assaig a pocs instants del xiulet, a càrrec del Adrià Viñas que havia anotat l'assaig inicial del partit, ja només van poder reduir el resultat fins al 30-12 final.

Pel Manresa Rugby Club van jugar Xavier Sánchez, Guillermo Sánchez, Martín, Torras, Tricoire, Lavaur, Grdzelishvili, Bessaï, Simó, Randé, Maeso, Fernàndez, Cubo, José Manuel Pérez i Cros. També van participar en els canvis: Majó, Chetouan Atiki i Daniel Pérez.

Va arbitrar el partit Ramiro Perniola.

- Resultats i classificació