Súria inicia els actes de la seva Setmana de la Gent Gran

El dia central serà dijous amb una xerrada sobre alimentació saludable, un esmorzar i activitats físiques

Un taller durant la Setmana de la Gent Gran de Súria de 2021
Un taller durant la Setmana de la Gent Gran de Súria de 2021 | AjSú
Redacció
17 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 17:01h
La Setmana de la Gent Gran de Súria ha començat aquest dilluns i s'allargarà fins al 27 d'octubre, amb diferents activitats participatives, lúdiques i informatives. El programa d'actes comença aquest dilluns amb la presentació de la nova etapa del Consell Municipal de la Gent Gran.

El dia central de la Setmana serà dijous 20 d'octubre, amb una xerrada sobre alimentació saludable, un esmorzar i dues activitats alternatives: una caminada planera complementada per una sessió de mindfulness, i una sessió del programa d'exercicis per a la gent gran Anem a moure'ns.

El següents actes del programa de la Setmana de la Gent Gran seran un berenar i ball (divendres 21 d'octubre) i una sortida gratuïta a Tarragona, que inclourà una visita guiada pel llegat monumental de l'època romana en aquesta ciutat (dijous 27 d'octubre).

L'organització de la Setmana de la Gent Gran és a càrrec de l'àrea municipal de Benestar Social, amb la participació de l'Escola Municipal de Formació d'Adults, l'equip sanitari del CAP Goretti Badia, Associació de Gent Gran, Casal de la Dona, Centre Excursionista i Fundació La Caixa.
Arxivat a