CCOO oferirà formació i orientació laboral a personal tècnic i usuaris de Càritas Manresa

En el marc del conveni que han signat les dues entitats

Josefina Farrés, de Càritas, i Iván Ramos, de CCOO, signant el conveni
Josefina Farrés, de Càritas, i Iván Ramos, de CCOO, signant el conveni | Càritas
Redacció
17 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 17:15h
Aquest divendres ha tingut lloc la signatura d'un conveni de col·laboració entre Comissions Obreres del Vallès Occidental i la Catalunya Central i Càritas Arxiprestal Manresa

El conveni té com a objectiu principal facilitar formació i orientació laboral en l'àmbit dels programes d'inserció social que Càritas Arxiprestal Manresa desenvolupa. En aquest sentit, es realitzaran sessions formatives i d'orientació laboral al personal tècnic i als usuaris dels programes de Càritas. Les persones derivades per Càritas podran acudir a CCOO, on rebran una atenció i orientació bàsiques de manera gratuïta, dins del marc del Programa d'Acollida del sindicat. 

A més a més, ambdues organitzacions es comprometen a impulsar l'extensió de la responsabilitat social corporativa entre les empreses de Manresa i el Bages, així com la implicació i participació dels treballadors, a través dels seus òrgans de representació, en relació amb els programes de lluita contra la pobresa i l'exclusió social que Càritas realitza. 

La signatura d'aquest conveni es realitza en el marc del Dia Internacional del Treball Digne, que va tenir lloc el passat 7 d'octubre. Vetllar per una ocupació de qualitat i generar oportunitats per tal que tothom pugui accedir a una ocupació en condicions de llibertat, igualtat, seguretat i dignitat, són objectius que les dues organitzacions signants comparteixen i aquest conveni de col·laboració suposa un bon punt de partida per seguir avançant conjuntament en la millora de les condicions de treball i de vida de les persones.