Sort diversa dels equips bagencs a la Copa Catalunya de bàsquet

L'Artés ha guanyat clarament el Vedruna Gràcia, la Salle ha perdut d'un contra els Lluïsos de Gràcia i el Vilatorrada ha encaixat 101 punts a Castellar

El CB Artés ha estat l'únic equip bagenc de la Copa Catalunya que ha vençut el seu partit | Canal Taronja
16 d'octubre del 2022
Actualitzat el 23 d'octubre a les 21:54h
La quarta jornada de la Copa Catalunya masculina de bàsquet ha reportat diferent sort als equips bagencs. El Grup Via Artés ha guanyat clarament el Vedruna Gràcia, 62-44; la Salle S. Gol ha perdut contra els Lluïsos, també de Gràcia, després de dominar els tres primers quarts, 63-64, i el Terra Endins Vilatorrada no ha tingut opcions a Castellar, 101-87.

Després d'aquests resultats, tots tres equips bagencs comparteixen classificació a mitja taula del grup 2, amb dues victòries i dues derrotes, tots ells.

El Grup Via Artés domina a partir del 12-12
El Grup Via Artés s'ha imposat amb solvència al Vedruna Gràcia, 62-44, després d'un partit que només ha tingut rivalitat fins passat el minut 7 del primer quart, quan el marcador assenyalava 12-12. A partir d'aquí, els bagencs han tancat el primer parcial amb un marcador de 23-15, i la resta del partit han engruixit fins a un màxim avantatge de 21 punts, que s'ha quedat en 18 al final del matx, 62-44. Eduard Mas ha estat el màxim anotador dels locals amb 14 punts.

La Salle S. Gol deixa escapar un partit que ha dominat fins al darrer quart
El bàsquet ha estat cruel aquest cap de setmana en el partit que la Salle Manresa S. Gol ha jugat contra el Lluïsos de Gràcia. Els manresans han estat per davant en el marcador durant tot els tres primers quarts arribant a un màxim avantatge de 12 punts. Després d'un espectacular primer quart en què han anotat 27 punts, al segon s'han quedat en només 7. Malgrat això, a la represa han sabut mantenir una diferència mínima per arribar al darrer quart dos per sobre. Al quart definitiu, els de Gràcia han estat més encertats en les seves accions, i s'han acabat emportant el partit per un punt de diferència, 63-64. El màxim anotador manresà ha estat Marc Noguera amb 12 punts.

Sense opcions per al CB Vilatorrada a Castellar
El Terra Endins Vilatorrada ha patit el marcador en contra més engruixit de la jornada, tot i haver anotat uns gens menyspreables 87 punts. Excepte amb el 0-2 inicial, els bagencs han anat a remolc del CB Castellar tot el partit amb una màxima diferència en contra de 28 punts a mitjans del segon quart. Els del Vallès s'han mostrat intractables en atac amb tres parcials en què han superat els 25 punts anotats, i els del Bages han millorat l'anotació tornant del descans fins al punt que han arribat a situar-se a 6 punts en el tercer quart. Ha estat un miratge, però. El CB Castellar ha tornat a dominat el quart definitiu per deixar el marcador final en 101-87. El màxim anotador bagenc ha estat Roger Solernou amb 12 punts.