La Pirinaica empata contra el Turó de la Peira després d'avançar-se amb dos gols (2-2)

Pipe ha marcat els dos gols per als de la Mion, però els barcelonins han confirmat la remuntada a falta de cinc minuts per al final

Onze del FC Pirinaica contra el Turó de la Peira
Onze del FC Pirinaica contra el Turó de la Peira | FCP
16 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 16:15h
La Pirinaica ha empatat contra el Turó de la Peira 2-2, després d'arribar al minut 70 amb dos gols d'avantatge, tots dos marcats per Pipe, i veure com els barcelonins eixugaven la diferència primer, i completaven la remuntada a cinc minuts per al final.

Pipe ha marcat al minut 40 el primer gol per als manresans, i dos minuts després de reprendre's el joc a la segona part ha tornat a marcar el gol que semblava que podria sentenciar el partit. Lluny d'això, el Turó de la Peira s'ha llançat a l'atac i al minut 72 ha marcat el seu primer gol, obra de Roldán, i al 85 García Villegas ha transformat un penal per mans a l'àrea, i el partit ha finalitzat amb aquest resultat.

La Pirinaica es troba a la part alta de la classificació amb una victòria, un empat i una derrota. La propera jornada viatjarà a ponent per enfrontar-se a l'Alpicat.