Una obra de teatre de sensibilització de la salut mental aterrarà a Cardona diumenge

A partir de 2/4 de 7 de la tarda al Teatre Municipal acollirà "La dona del tercer segona" amb entrada gratuïta

Àurea Márquez protagonitza «La dona del tercer segona»
Àurea Márquez protagonitza «La dona del tercer segona» | Promocional
Redacció
14 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 11:45h
En el marc dels actes de la Setmana de la Salut Mental, l'Ajuntament de Cardona organitza aquest diumenge, a 2/4 de 7 de la tarda, al Teatre Municipal, l'obra de teatre La dona del tercer segona, que protagonitza l'actriu Àurea Márquez. L'entrada és gratuïta.

Es tracta d'un monòleg sobre la història d'una dona de cinquanta anys i explica, davant la seva comunitat de veïns, un fet relacionat amb les malalties mentals i amb l'estigma que arrosseguen les persones que en pateixen alguna.

Sinopsi de l'obra
A l'escala hi ha una reunió. La dona del tercer segona no sol assistir a aquestes reunions però avui creu que hi ha de ser; per això ha hagut de plegar abans del súper on treballa. Ha d'explicar una cosa important a les veïnes i veïns. Ha de demanar un favor incòmode, difícil de concedir. Un favor relacionat amb l'estigma que arrosseguen les persones amb alguna malaltia mental.

Posteriorment a l'obra, hi haurà un breu fòrum-debat conduït pel psicòleg clínic cardoní Josep Tristany, on es parlarà sobre trastorns mentals.

Arxivat a