Diumenge tornarà la Cursa de Castelltallat amb una secció nova

La desena edició de la cursa tornarà a oferir un ambient rural pel Bages més profund

Els boscos de Castelltallat tornaran a viure una jornada de cursa
Els boscos de Castelltallat tornaran a viure una jornada de cursa | Som terra, som salut
Redacció
14 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 9:09h
Ambient de pagès, organitzada per gent de la zona, la X Cursa de Castelltallat tornarà aquest diumenge a recórrer els boscos, muntanyes i serres del Bages més profund. En aquesta edició s'han incorporat nous trams dins el recorregut. Hi haurà dues seccions més de corriols per dins el bosc i es pot triar entre la cur

La cursa començarà a les 10 del matí davant del Casal Restaurant de Castelltallat. Els participants estan convocats de 9 a 3/4 de 10 per fer la recollida de dorsals i inscripcions el mateix dia. L'esdeveniment dona tres hores a tots els atletes per completar el traçat. La cursa de muntanya de Castelltallat es caracteritza per ser un recorregut ràpid per pistes forestals, però en els últims anys s'ha anat incorporant trams nous com el de la pujada a l'Observatori de Castelltallat, que el fan un pel més lent, però més divertit i exigent.

Aquest any hi ha una secció nova en el quilòmetre cinc, on els corredors s'endinsaran a una zona boscosa de la serra de Castelltallat. En els 14 quilometres que té la cursa hi hauran dos avituallaments amb líquid i sòlid per aprovisionar la gent.

Com ja és costum. hi haurà un final de festa on tots els corredors podran gaudir d'un esmorzar, cervesa artesanal, veure l'entrega de premis i participar en un sorteig de material. A part, tots els participants tindran una samarreta de record d'aquesta edició i una bossa de corredor on trobaran ous de la Casa Coll, producte d' Agrofresc, vals de descompte i moltes més coses.

Castelltallat és la primera de les dues curses d'aquest format de curses de la zona. La segona cursa és la Bell Race a Cabrines (Sallent) el dia 27 de novembre. A Castelltallat hi ha l'opció de fer el recorregut de 10km i el de 14km. Les inscripcions ja estan obertes i les places estan limitades.