Sant Vicenç de Castellet convoca quatre places d'agent de la Policia Local

Durant aquest mandat el consistori ha canviat un dels vehicles del cos, ha instaurat la formació de tir i ha actualitzat el material

Sant Vicenç amplia la plantilla policial
Sant Vicenç amplia la plantilla policial | AjSVC
Redacció
13 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 16:28h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha convocat quatre places d'agent de la Policia Local aquest octubre. El consistori reforçarà la plantilla amb la incorporació d'aquestes quatre noves places, una de les quals estarà reservada per a una dona. La Regidoria de Seguretat Ciutadana pretén continuar el procés per estabilitzar la plantilla i professionalitzar el cos i es preveu que les proves d'accés siguin a finals d'any.

Per primera vegada, es compta amb més agents formats que interins i, en aquest sentit, dos agents que van passar proves de selecció anteriors han estat derivats a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya per completar la seva formació. El proper curs l'Ajuntament hi enviarà una tercera persona.

Millores aplicades
En aquest mandat, l'Ajuntament ha reforçat el cos de la Policia Local amb l'adquisició d'un nou vehicle, la instauració de la formació de pràctiques de tir, la renovació del material (s'han canviat les pistoles) i la recuperació de les juntes locals de seguretat. La darrera ampliació de la plantilla es va fer l'any passat i va permetre incorporar dos agents. A més, està en marxa el procés de selecció d'un caporal, via mobilitat interadministrativa, i es convocarà una segona plaça de caporal via interna el proper any.