Sallent s'incorpora a la programació de cinema infantil CineXic d'Òmnium

El cicle s'estrenarà diumenge amb la pel·lícula "El regal de la Molly Monstre"

«El regal de la Molly Monstre» serà el primer film del CineXics d'Òmnium
«El regal de la Molly Monstre» serà el primer film del CineXics d'Òmnium | Promocional
Redacció
13 d'octubre del 2022
Actualitzat el 14 d'octubre a les 11:47h
Aquest diumenge 16 d'octubre, a 2/4 de 12 del migdia, s'estrenarà a Sallent la programació del CineXic d'Òmnium amb la projecció del film El regal de la Molly Monstre, el primer dels tres que es programaran en el marc d'aquest cicle a l'Espai Cultural Fàbrica Vella de Sallent.

El regal de la Molly Monstre, de Ted Sieger, Michael Ekblad i Matthias Bruhn (Alemanya-Suècia-Suïssa, 2015), és una pel·lícula recomanada per a criatures a partir de 3 anys i l'entrada és gratuïta.

CineXic és un programa d'Òmnium d'impuls del cinema infantil en català a través d'un circuit de sales arreu del territori que es fa en col·laboració de Pack Màgic i Rita&Luca, distribuidores de cinema infantil independent.


CineXic proposa una programació estable de pel·lícules infantils en català per a tota la família, amb una pel·lícula cada mes, la mateixa a totes les sales del territori. Així, el novembre, el dia 20, a l'Espai Cultural Fàbrica Vella de Sallent, a les 6 de la tarda, es projectarà el film Binti de Frederike Migom (Bèlgica-Holanda, 2019), i el desembre, el dia 18, a l'Espai Cultural Fàbrica Vella de Sallent, a 2/4 de 12 del migdia, Pippi i el senyor sense son i El viatge de Bu, d'Edmunds Jansons (Letònia, 2017), i Julien Bisaro i Sonja Rohleder (França, 2019), respectivament.

Sallent és el primer municipi del Bages que s'incorpora a la programació de CineXic d'aquesta segona temporada. Durant la primera convocatòria, el cicle de cinema també va arribar al Moianès, concretament a l'Espai Hemalosa de Santa Maria d'Oló, on es van projectar quatre pel·lícules, amb cent cinquanta espectadors, i que a partir de gener tornarà a programar cinema per a infants en català.